WERKZAAMHEDEN

In- en verkoop

Handel in voertuigen, zoals gebruikte personenauto’s, lichte bedrijfswagens en motorfietsen. Indien gewenst kunt u bij mij ook terecht voor een zoekopdracht.

Onderhoud en reparatie

Elk gebruikt voertuig heeft een geschiedenis. Ook al is het onderhoud volgens het boekje uitgevoerd, er mankeert altijd wel wat aan. Elk voertuig dat ik inkoop wordt automatisch een project, waarbij ik nastreef deze weer helemaal op orde te maken. Zodra dat voor elkaar is, mag het voertuig weer de verkoop in. Ik documenteer ieder project, zodat u precies kunt zien welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Ook kunt u met uw eigen voertuig bij CCAutomotive terecht voor onderhoud en reparatie.

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk in de eigen werkplaats verricht. Indien nodig worden werkzaamheden uitbesteed aan andere specialisten.

Laswerk / deelrestauratie

Vooral als een voertuig op leeftijd komt, kan het roestspook ervoor zorgen dat deze wordt afgekeurd bij de APK. Ik kan roestschade vakkundig herstellen. Ik verwijder grondig alle roest voordat ik een nieuw stuk in uw voertuig las. De afwerking wordt in onderling overleg uitgevoerd.

Car entertainment & Multimedia

De autoradio is niet naar wens? Het geluid is maar matig? U wilt handsfree kunnen bellen? Voor al deze zaken kunt u bij mij terecht.

 

gallery/gtv-dashb-bw